Confidentialitate

Politica de confidentialitate a lingurite.ro este atent elaborata de catre specialisti de renume din domeniu si este orientata pentru a oferi vizitatorilor o vizita placuta si desfasurata in conditii de discretie maxima.

Va rugam sa studiati cu atentie aceasta politica deoarece o vom considera acceptata in conditiile in care accesati alte pagini ale site-ului.

Ca orice alt site al internetului modern si lingurite.ro foloseste fisierele de tip cookies, ce sunt  destinate colectarii datelor comerciale si celor referitoare la comportamentul utilizatorilor pe site.

Aceste fisiere colecteaza date despre timpul total petrecut de vizitatori pe site, numarul de pagini vizitate si timpul petrecut pe fiecare dintre ele, tara din care s-a efectuat vizita, tipul conexiunii internet si al browserului folosit, echipamentul utilizat, sectiunile vizitate, etc.

Aceste date nu sunt accesibile decat echipei noastre de marketing si sunt stocate in servere criptate situate in Statele Unite ale Americii.

Datele astfel colectate vor fi analizate de colegii nostri din departamentul de marketing si de dezvoltare pentru a ne imbunatati gama informatiilor si a serviciilor oferite utilizatorilor.

Fisierele de tip cookie nu pot culege nicio data sau informatie personala din calculatorul unde sunt instalate.

Instalarea acestor fisiere poate fi refuzata cu usurinta, fie prin modificarea unor setari ale browserelor folosite prin prin refuz direct atunci cand vizitati site-ul nostru pentru prima data, dar in acest mod utilizatorul isi rezerva riscul de a nu mai putea folosi site-ul nostru la intreaga capacitate.