Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a lingurite.ro este elaborata de catre juristi de renume si este destinata protejarii continutului site-ului in fata accesului neautorizat. Este important sa studiati cu mare atentie randurile de mai jos, deoarece consideram ca ati acceptat total aceasta politica daca ati vizitat orice alta pagina a site-ului.

Informatiile afisate pe site pot fi utilizate liber numai in scop si pentru uz personal. Este cu desavarsire interzisa utilizarea textelor si a informatiilor de pe site in scop comercial, indiferent de modul in care este realizat acest lucru (copiere, trunchiare, reinterpretare, reformulare, etc) si de formatul utilizat (clasic sau digitalizat).

Singurele exceptii admise sunt cele in care sunteti in posesia unui acord scris din parte administratorului site-ului.

Informatiile afisate pe site sunt de uz general si nu au fost adaptate sau particularizate pentru cazuri personale. In cazul in care doriti sa utilizati aceste informatii pentru cazuri proprii va rugam sa va adresati celui mai apropiat specialist din domeniu.

Administratorul si echipa lingurite.ro nu isi asuma nicio responsabilitate asupra informatiiler afisate pe site si nici asupra veridicitatii acestora si nu vor putea fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere in cazul in care isi vor face aparitia daune ca urmare a utilizarii informatiilor din site.